Top 5 Bekende Nederlandse superafvallers


Succesverhalen van afvallers spreken altijd tot de verbeelding, helemaal als het om bekende personen gaat: Zo kan het dus ook! Hierbij het overzicht van de top 5 van bekende Nederlandse afvallers.


1: Mark Dakriet: 35 kilo

Zanger Mark Dakriet gooide tijdens het tv-programma ‘Afvallen met sterren’ zijn leven compleet om. Mark woog 160 kilo en vond het de hoogste tijd voor verandering. Zo gezegd, zo gedaan. Hij wist in drie maanden 35 kilo kwijt te raken en werd door deze prestatie de terechte winnaar van de afvalrace. Hij is vastbesloten om onder de honderd kilo te komen. Grootste motivatiebron: zijn zoontje.


2: Gordon: 27 kilo

Ook Gordon weet wat het is om af te zien. Je valt tenslotte niet zomaar 27 kilo af. De zanger wist dit voor elkaar te krijgen door heel streng naar zichzelf te kijken en het roer flink om te gooien. Dat betekende dat er een einde moest komen aan de eindeloze feestjes met bijbehorende alcoholuitspattingen. Inmiddels sluipen de kilootjes er toch weer aan, waar hij flink van baalt. In zijn column schrijft hij nooit meer terug te willen naar zijn oude gewicht: “Toen zag ik eruit als een afgekeurde, volgevreten travestiet.”


3: Nathalie: 15 kilo

Een ontbijt met patat speciaal en gebraden kip is niet de beste manier om op gewicht te blijven. Dat ontdekte de opvallende Idols-kandidate Nathalie toen ze stopte met deze ongezonde gewoonte. Het was voor haar niet ongebruikelijk om op deze manier de dag te beginnen. Tijdens de talentenjacht had de zangeres het plotseling zo druk, dat er geen tijd overbleef voor uitgebreide maaltijden. Tel de vele uren trainen en enorme stress daarbij op en de zangeres was vijftien kilo lichter aan het einde van de rit.


4: Bob Offenberg: 13 kilo

Hij werd dan niet de winnaar van ‘Afvallen met sterren’, maar zanger Bob Offenberg wist op tienjarige leeftijd een buitengewone prestatie neer te zetten. Hij stortte zich vol in de afvalcompetitie en veroverde de tweede plaats. De jonge zanger werkte zich flink in het zweet en liet de patatjes en frikadellen staan. De uurtjes in de sportschool werden goed beloond, want de kilo’s verdwenen als sneeuw voor de zon.


5: Jamai: 12 kilo

De Idols-winnaar was als vijftienjarige nog een beetje mollig, maar is nu totally in shape. Jamai had het helemaal gehad met zijn buikje en besloot het roer om te gooien. Vijf keer per week zat hij met een personal trainer in de sportschool en wist zo maar liefst twaalf kilo weg te werken. Nu hij toch bezig was, besloot Jamai zichzelf een complete makeover te geven. Zo heeft hij een beugel gedragen en liet hij zijn haar, wimpers en wenkbrauwen donkerder verven. Zijn ultieme beautytip: pak regelmatig een zonnebankje.


Bron: dieet.nl.msn.com/dieet