Zo krijg je een platte buik!

Veel mensen willen afvallen met het oog op de aanpak van één specifiek probleemgebied: de buik. Laat dit nu net het lastigste gebied van allemaal zijn: Vet hoopt zich hier snel en makkelijk op, en is hier moeilijk weg te krijgen. Als je toch af wilt vallen rond je buik, moet je je concentreren op 3 zaken.

Concentreer je niet op één van de volgende punten, maar houdt rekening met alle drie. Dan zul je het snelst en bovendien een beter resultaat zien.

1. Vetverbranding – Afvallen rond je buik kan niet alleen plaatselijk. Je zult algemeen moeten afvallen als je een mooie strakke buik wilt krijgen. Sporten is hiervoor de beste manier en het liefst op een lage hartslag, omdat dan het meeste vet verbrand wordt.

2. Krachttraining – Afvallen alleen is geen garantie voor een strakke buik. Krachttraining is daarom een belangrijke aanvulling op de cardio sporten die vetverbranding stimuleren. Let hierbij op dat je je niet alleen concentreert op de buikspieren! Ieder lichaam streeft naar een goede balans in spiermassa, waardoor een beter en mooier resultaat bereikt wordt wanneer ook de rug- en beenspieren getraind worden.

3. De juiste voeding – Door de juiste voeding tot je te nemen, kun je sneller en meer specifiek afvallen rond je buik. Meer informatie over deze voeding volgt binnenkort.

Bron: www.gezondenzo.net