Afvallen door te slapen

Nachtslank is een afslankingsmethode die je helpt af te vallen terwijl je slaapt.

Werking NachtSlank
NachtSlank helpt je af te slanken door 's nachts de vetverbranding te bevorderen, waardoor de opname van vet door het lichaam wordt verminderd. Overdag is het lichaam drug bezig met het verwerken van de dagelijkse voeding, maar snachts niet. NachtSlank werkt daarom de hele nacht. Tijdens de slaap wordt de vetverbranding gestimuleerd. Zo wordt de opslag van vetten in het lichaam aanzienlijk verminderd.

Ingredienten
Per capsule bevat NachtSlank een vijfvoudige formule, die bestaat uit het volgende: 300 mg Garcinia, 67 mcg Chroom, 50 mg groene thee, 50 mg cayenne en 50 mg appel extract.

Gebruik
Om NachtSlank het beste te gebruiken, moet je een half uur voor het slapen gaan twee capsules met ruim vruchtensap of water innemen. Daarna mag er niks meer gegeten of gedronken worden, behalve water. 's Ochtends bij het ontbijt moet dan nog een capsule met ruim water worden ingenomen. Een kuur bevat negentig capsules. Dat is genoeg voor een maand. NachtSlank is alleen via internet te verkrijgen bij Vitamust.

Opmerking
NachtSlank is allen geschikt voor mannen en vrouwen van 16 jaar en ouder. Echter, wanneer een van de ingredienten overgevoeligheid oproept, staak het gebruik van NachtSlank dan onmiddelijk! Ook bij gebruik in combinatie met medicijnen is voorzichtigheid gepast.

Geloof niet heilig in de werking van dit middel! Afvallen zul je altijd zelf moeten doen. NachtSlank is alleen een duwtje in de goede richting. Door gezond te eten, een eventueel dieet te volgen en voldoende te bewegen, stimuleer je het afvalproces ook zelf en zul je uiteindelijk door een gezonde levenstijl geen NachtSlank meer nodig hebben.