Afslankacademie

Helaas gaat afslanken niet zo gemakkelijk als vaak wordt beweerd. Op deze site zijn al vele opties uitgelicht, waarvan de resultaten wisselend zullen zijn. Het is dan ook de bedoeling u een idee te geven over de mogelijkheden, vervolgens zult u zelf aan de slag moeten om een dieet te doen laten slagen.

Echter over één zaak zijn alle dietisten, afslankgoeroes enz. het eens: afslanken lukt alleen door een structurele aanpak van uw levenstijl. Een half uur bewegen per dag is een mooi begin, maar er komt meer bij kijken. Zorgverzerkeraar Menzis komt met een middel om u te helpen: De afslankacademie!

Afslankacademie
Op de afslankacademie gaat het niet om een snel resultaat, of om een aantal kilo’s kwijt te raken. Hieraan wordt geen waarde gehecht, het gaat om het bevorderen van de gezondheid van de deelnemer over de lange termijn. Een structurele aanpak om overgewicht blijvend aan te pakken is dan ook wat op de afslankacademie voorgeschreven wordt. Deelnemers worden hierbij goed geholpen en ondersteund door professionals, zoals artsen, gewichtsconsulenten en diëtisten. Na bijvoorbeeld 3 maanden, een half jaar, of zelfs een jaar, wordt de voortgang van de deelnemers geëvalueerd, om zo optimaal resultaat te verkrijgen (op de lange termijn!).

Vrijblijbende en gratis gezondheidstest
Op de website van de afslankacademie is meer informatie te vinden, er zijn tests te doen om inzicht te krijgen in uw eigen huidige gezondheidssituatie. Deze tests zijn gratis en geheel vrijblijvend, dus zeker een aanrader!